понеділок, 13 листопада 2017 р.

Час порад. 13.11.2017. Як визначити якість м`яса.

 
  Ви купуєте гарний шматочок м’яса і сподіваєтесь приготувати смачну та корисну страву. Та чи справді м’ясо має відповідну якість. Як пересвідчитись у безпеці обраного продукту, розповість  Юлія Мацук – доцент кафедри харчових технологій, кандидат технічних наук Дніпровського Національного університету ім.О.Гончара.
   З природних матеріалів можна виготовляти багато різних виробів. Лоза та рогоза перетворюються на м’яку та гнучку основу для майбутніх витворів мистецтва. Іграшки, кошики, герої казок оживають у руках талановитої майстрині – Галини Седлярової – майстра з лозоплетіння.