середа, 10 лютого 2016 р.

Чаепитие под звёздами.

Чайна церемонія під дніпровськими зорями. Таку зорганізували в  планетарії.  Ознайомитися зі традиціями Піднебесної запросили дніпропетровців до  Китайського Нового Року.
Від лікарського засобу до найбільш вживаного напою в світі. Така історія чаю. Тонкощі його смаку та аромату відкриваються не всім. Для цього потрібно вміння. Саме за цими знаннями містяни завітали до планетарію.
Чайну церемонію тут проводить знаний майстер - Костянтин Мазурик. Пояснює групі -  для того,  щоби відчути напій, його треба пити повільно.
Загалом чаїв існує безліч сортів. Нині ж куштували пуер.
Церемонія чаювання під зірковим небом - першовідкривач. У планах організаторів перетворити цю подію на традицію.